Top 5 vanzari Nemira la Bookfest 2012

Pentru Editura Nemira ediţia 2012 a Târgului Internaţional de Carte Bookfest a fost una reuşită, cu câteva zeci de mii de vizitatori la stand şi cu vânzări care le depăşesc pe cele de anul trecut. Această reuşită este un indicator al faptului că românii nu se dezmint să citească, alegând să investească în cărţi, iar editura Nemira a reuşit să-şi întâmpine şi în acest an cititorii cu un portofoliu editorial care le-a mulţumit aşteptările, având totodată grijă ca reducerile de preţ şi pachetele promoţionale să fie cât se poate de generoase.

Având în vedere afluenţa de cititori de la standul Editurii Nemira, putem afirma că se menţine în creştere interesul pentru cartea science-fiction, fantasy, pentru literatura poliţistă şi de aventuri, pentru literatura clasică şi modernă, pentru romanul de dragoste, literatura pentru copii, cărţile practice sau pentru ezoterism, religie, filosofie, istorie şi politică.

Cele mai iubite colecţii Nemira s-au dovedit a fi: Nautilus SF, Suspans, Babel, Byzantivm, Religio, Bonton, Damen Tango şi totodată cărţile din noua colecţie Mistica.

 

Topul vânzărilor Nemira la Bookfest anul acesta:

 

1. Jocurile foamei de Suzanne Collins

2. Urzeala Tronurilor de George R.R. Martin

3. Opere alese de Rodica Ojog-Braşoveanu

4. Borgia. Păcatele familiei de Sarah Bower

5. În numele prinţesei moarte de Kenizé Mourad

Taguri: , , ,