600p400 Lansare Enciclopedia religiilor

Editura Nemira lansează  Enciclopedia religiilor, de Michel Malherbe, în Librăria SOPHIA, Str. Bibescu Voda, nr. 19, Bucureşti, joi, 28 februarie, ora 17:30.

Vor vorbi: Adrian Carabă, Mario Barangea şi Sabin Preda

lect. dr. Vasile-Adrian Carabă, lector la catedra de Teologie Istorică, disciplina: Istoria şi Spiritualitatea Bizanţului – Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, Bucureşti. Doctor al Universităţii Martin-Luther-Halle-Wittenberg, Institutul de Orientalistică.

Mario Barangea, doctorand al Facultăţii de Filosofie – Universitatea din Bucureşti. Lector şi organizator de ateliere şi evenimente la Fundaţia Calea Victoriei.

lect. dr. Sabin Preda, secretar de catedră la catedra de Teologie Biblică – Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, Bucureşti. Conduce grupul psaltic „Nectarie Protopsaltul”.
Enciclopedia religiilor, în două volume, de Michel Malherbe, este o lucrare esențială, în care se deslușesc fundamentele diverselor orientări și mișcări spirituale din lumea întreagă, privite cu obiectivitatea omului de știință.

Într-un stil alert, de o remarcabilă precizie, Michel Malherbe se apleacă asupra evoluției vieții religioase din timpuri imemoriale și până în contemporaneitate. Sectele și grupările religioase fac obiectul unei analize aprofundate în ambele volume ale lucrării. În primul dintre ele, un aspect inedit îl reprezintă studiul religiilor din Africa.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Joi, 28 februarie, ora 17:30

Librăria Sophia, Str. Bibescu Voda, nr. 19, Bucuresti

Afis Lansare Enciclopedia religiilor

Taguri: , , , , , ,