Cărţile celebrului brand SF Nautilus aproape la jumătate de preţ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De douăzeci de ani, colecţia Nautilus de la Editura Nemira propune cititorilor săi toate numele mari ale literaturii Science-Fiction & Fantasy, răsplătite cu cele mai reputate premii literare ale genului.

Săptămâna aceasta, Editura Nemira îi răsplăteşte pe cititorii de SF & Fantasy cu o reducere de 40% pentru toate titlurile din colecţia Nautilus, disponibile pe www.nemira.ro !

Promoția se desfăsoară în perioada 3 – 10 septembrie. Reducerile nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.

Colecţia Nautilus este cel mai celebru brand din science-fictionul românesc.

Dacă n-aţi auzit de Nemira – Nautilus, înseamnă că n-aţi auzit de cele mai mari nume ale SF-ului mondial, ca Isaac Asimov sau Frank Herbert. Sau de George R.R. Martin, de Philip K. Dick sau de Orson Scott Card, de antologiile Gardner Dozois şi de mulţi alţi autori publicaţi în cele peste 350 de titluri ale colecţiei, care împreună constituie esenţa SF-ului mondial.

Nautilus a împlinit anul acesta douăzeci de ani de când aduce publicului român cele mai importante opere SF, arătând cu fiecare volum publicat cum pot fi împinse mai departe limitele imaginaţiei şi cum realitatea viitoare poate fi anticipată.

Dintre noutăţile colecţiei Nautilus de anul acesta trecem în revistă doar câteva dintre seriile de autor care conferă prestigul acestei colecţii, dând totodată garanţia literaturii de cea mai bună calitate.

 

Dune, de Frank Herbert, cea mai cunoscută serie SF-ului din lume, a revenit anul acesta la Nemira într-o ediţie de excepţie. Editura Nemira a publicat până în acest moment primele trei volume din Saga lui Frank Herbert, Dune, Copiii Dunei şi Mântuitorul Dunei, urmând ca până la sfârşitul anului să le publice şi pe celelalte trei, Împăratul-zeu al Dunei, Ereticii Dunei  şi Canonicatul Dunei, toate în ediţie copertată şi într-o prezentare cu totul specială.

Aşadar, iubitorii seriei Dune de Frank Herbert îşi vor putea îmbogăţi anul acesta biblioteca personală cu ediţia copertată a binecunoscutelor cărţi SF. Seria Dune face posibilă cea mai puternică experienţă pentru orice cititor adevărat de SF, astfel că Nemira reediteaza Dune atât pentru cei care vor să-şi întregească colecţiile, cât şi pentru cei care vor să descopere acum ce înseamnă o poveste SF de excepţie.

 

Arthur C. ClarkeSir Arthur C. Clarke, maestrul prin excelenţă al SF-ului, inventator şi vizionar britanic, binecunoscut pentru seria de romane SF Odiseea spaţială, este nelipsit de portofoliul editurii Nemira din acest an. Pe lângă seria Odiseea spaţială şi Ultima teoremă, anul acesta se adaugă la seria de autor o carte mult aşteptată, Sfârşitul copilăriei, iar în curând, Rendez-vous cu Rama, o culme a SF-ului în cea mai pură formă. Scriere fundamentală în istoria literaturii SF, romanul Rendez-vous cu Rama a primit premiile Hugo, Nebula, precum și alte distincţii importante. Premii şi distinctii SF pentru opera lui Sir Arthur C. Clarke: SFWA Grand Master, trei premii Hugo si Nebula, câte un premiu Campbell Memorial, Locus, British SF, International Fantasy, Jupiter, Geffen, precum şi două premii Seiun.

 

 

Philip K. DickPhilip K. Dick, unul dintre cei mai importanţi scriitori SF din toate timpurile, este un vizionar cu o forţă inegalabilă de stăpânire a cuvintelor şi de redescoperire a realităţii. Philip K. Dick călăuzeşte mintea cititorilor săi către alte dimensiuni ale realităţii, către societăţi ale viitorului, către previziuni şi realităţi alternative, totul cu o forţă şi un control ieşite din comun. Nu întâmpător, Philip K. Dick a fost numit  „geniul blestemat al Americii”, ale cărui scrieri provoacă fiori de groază, o frică paranoică, sentimentul că realitatea şi-a ieşit din matcă. Jucătorii de pe Titan, Timpul dezarticulat, Ubik şi Furnica electrică au apărut deja în seria de autor Philip K. Dick de la Nemira, iar în curând, de acelaşi autor, vor apărea: Sunstanţa M, Omul din castelul înalt, Cele trei stigmate ale lui Palmer, Eldritch şi Visează androizii oi electrice?

 

 

George R.R. Martin-Cantec de gheata si focGeorge R.R. Martin este autorul celebrei serii fantasy Cântec de gheaţă şi foc, considerată o capodoperă a genului, o carte-fenomen, după trilogia Stăpânul inelelor de J.R.R. Tolkien. Nemira a publicat toate  volumele seriei Cântec de gheaţă  şi foc: Festinul Ciorilor, Iureşul săbiilor, Încleştarea regilor, Urzeala tronurilor şi Dansul dragonilor. Pentru Danul dragonilor , cartea deţinătoare a premiului Locus, este în pregătire la Nemira ediţia paperback.

Dansul dragonilor este o lectură captivantă, uneori frustrantă, dar cel mai adesea încântătoare, aşa cum e literatura fantasy de cea mai bună calitate. După ce ai devorat romanul, te întrebi din nou: Pe când următorul volum?“ Barnes and Noble

 

 

Vă invităm să descoperiţi singuri şi restul celor peste 350 de titluri ale colecţiei!

Nemira, plăcerea lecturii

Taguri: , , , , , , ,