ALBA_6009-300x199

Sărbătoare a cărţii în Cetatea Marii Uniri,  Târgul de Carte “Alba Transilvana” se află, în acest an, la cea de-a 6-a ediţie. Aflat sub patronajul spiritual al poetului şi filosofului Lucian Blaga, târgul se desfăşoară în perioada 10-12 mai 2013, la Alba Mall, Alba Iulia.

Ca şi până acum, Editura Nemira îşi aşteaptă cititorii fideli la standul din Alba Mall, cu o ofertă de excepţie şi titluri noi, mult aşteptate de publicul pasionat! Până duminică, le vom oferi vizitatorilor oferte speciale şi discount-uri pe măsură! Intraţi în lumea unor autori celebri, ca Philip K. Dick sau Raymond Chandler şi bucuraţi-vă de poveşti ce au făcut înconjurul lumii.

Evenimentul constituie un bun prilej de a reuni specialişti din toate zonele culturii scrise româneşti: autori, editori, traducători, distribuitori, tipografi, bibliotecari, agenţi literari, critici, animatori şi jurnalişti în domeniul cultural, precum şi alţi actori cu aport important în universul cărţii şi al lecturii.

Târgul le este deschis vizitatorilor în zilele de 10,11,12 mai 2013, între orele 10,00 – 20,00, iar anul acesta, organizatorii au rezervat o secțiune și pentru cei mai mici cititori, „Lectură și candoare”, un atelier creativ la Alba Mall. Din program fac parte expoziții de pictură, lansări de carte, face painting, ateliere de creație, demonstrații de pictură și o mulțime de alte activități interactive cu copiii.

Vă aşteptăm cu drag!

Taguri: , ,