550p200 Epoca.ro

Nemira vă anunţă apariţia pe piaţă a ziarului online www.epoca.ro.

La numai o lună de la apariţie, cotidianul electronic Epoca.ro cucereşte mii de cititori zilnic. Un cotidian ajunge să se bucure, într-un timp record, de o asemnea popularitate, pentru că veştile bune circulă repede. Iar vestea bună pentru cititorul român de presă este că  poate citi şi altfel de articole decât ne-am obişnuit. Epoca promovează articole concepute într-un mod profesionist, decent, imparţial, care oferă delicii intelectuale până la ultimul rând.

Aşadar, la nici o luna de la iniţierea acestui proiect, Epoca.ro a înregistrat aproximativ 5.000 de vizitatori unici si 20.000 de afisări.

Cotidianul Epoca reuşeşte să se impună în primul rând prin conţinut editorial de calitate, fundamentat pe trei valori esențiale: libertate de opinie, atitudine şi informare. Zi de zi, Epoca îşi provoacă cititorii la gândire pe teme sociale, culturale, politice, oferindu-le totodată informaţii despre tot ceea ce animă epoca în care trăim.

Epoca.ro este un proiect ambiţios, cu un început promiţător, realizat de o echipă de profesionalişti, cu o bogată experienţă jurnalistică, cărora nu le lipseşte curajul şi liberatea de opinie, dar nici valorile si deontologia profesională.

Printre cele mai citite articole pe epoca.ro, menţionăm:

Filmul românesc, în cărți la Berlin”,

Papa Benedict părăsește corabia sau ceva e putred la Roma”,

Angajatul TVR – țap ispășitor”,

După dealuri – o tragedie contemporană„,

Cui îi e frică de Luminița Gheorghiu?”

Vizitatorul secret de la mormântul lui Edgar Allan Poe. Sfârşitul unei tradiţii?”

epoca

 

Taguri: , , , , , ,