Editura Nemira îşi aşteaptă cititorii, în perioada 29 februarie – 4 martie, la Craiova şi Iaşi, la primele târguri de carte ale acestui an: cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Carte GAUDEAMUS Craiova, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, şi Târgul Internaţional de Carte LIBREX Iaşi, ediţia a XX-a, la Sala Polivalentă.

Cele mai noi apariţii editoriale şi cele mai atractive oferte sunt prezentate vizitatorilor târgurilor de la Craiova şi Iaşi. Iubitorii de carte vor găsi, în standurile Editurii Nemira, romanul câştigător al premiului Man Booker 2011, Sentimentul unui sfârşit de Julian Barnes, ultimele apariţii din seria Opere alese. Rodica Ojog-Braşoveanu (Stilet cu şampanie, Apel din necunoscut, Omul de la capătul firului), Navele Pământului, al treilea volum al seriei lui Orson Scott Card Întoarcerea acasă, precum şi cunoscutul volum semnat de Philip K. Dick, Timpul dezarticulat.

Reducerea generală de la cele două târguri este de 25%/titlu, dar vizitatorii pot opta şi pentru oferta 2+1 cadou (cartea cadou este cea cu preţul cel mai mic din cele trei alese). Pentru cei care au un buget mai mic la aceste târguri există şi o selecţie de cărţi la 5 şi 10 lei

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc.