sibiu_book_fest

În perioada 6-9 iunie, Nemira participă la Sibiu Book Festival, un eveniment organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Timp de 4 zile, pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi în Piaţa Mică a Sibiului, pe „Strada cu Cărţi”, numele ediţiei din acest an.

Editura Nemira va fi prezentă la eveniment cu sute de titluri, numeroase noutăţi editoriale şi promoţii pentru toţi participanţii la târg. Cei care vor vizita standul Nemira vor putea beneficia de reducerea generală de 25 % pentru orice carte achiziţionată şi de oferta 2+1 cadou.

Sub Dom de Stephen King, Urzeala tronurilor, în format paperback, de George R.R. Martin, Furtună pe Windhaven de George R.R. Martin şi Lisa Tuttle, Mistici din Carpaţi şi alţi oameni slăviţi din istoria mântuirii de Vasile Andru, Lupii din Calla din seria Turnul întunecat de Stephen King sunt o parte dintre noutăţile editoriale pe care Nemira le va prezenta la Sibiu Book Festival. Celelalte surprize editoriale rămân a fi descoperite de către fiecare participant în parte, direct la standul Nemira.

Taguri: , , ,