De acum înainte nu vom duce lipsă de cărţi în timplul călătoriei cu trenul.  

Ebook Nemira in trenurile CFR

Sticker Cod QR Eu sunt numarul patru_NemiraÎn tren sau la metrou, scanartea cu smartphone-ul a codului QR Nemira le oferă călătorilor acces gratuit la eBook-ul Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore.

Caravana BookLand este cea care a lansat această campanie de promovare a cărţii electronice în spaţiul public, iar Editura Nemira este încântată să poată participa la promovarea unui produs pe care l-a adus prima pe piaţa românească: eBook-ul.

După campaniile de difuzare gratuită a cărţilor în mijloacele de transport în comun ale RATB si Metrorex, povestea continuă cu succes la CFR.

Colaborarea BookLand cu CFR a demarat vineri, 19 octombrie, când a plecat din Gara de Nord primul tren cu cărţi. In Intercity Galati (primul tren pilot din program) au fost instalate câteva zeci de cărţi în format clasic şi câteva  sute de stickere Nemira cu cod QR.  Stickerele au o prezenţă discretă şi oferă celor interesaţi posibilitatea de a accesa un eBook Nemira. Prin scanarea codului QR cu ajutorul camerei foto a smartphone-ul, călătorii pot accesa integral o carte electronică din protofoliul Nemira.

Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este eBook-ul pentru care Editura Nemira oferă acces gratuit în tren şi la metrou, pentru toţi cei care vor să experimenteze lectura în format electronic, transformându-şi astfel drumul într-un timp câştigat.

Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este o carte deja clasată în topul celor mai solicitate cărţi electronice de pe site-ul de eBooks al editurii Nemira şi poate deschide apetitul pentru un alt fel de a citi.

În curând vor fi decorate cu stickere de carte Nemira înca 19 trenuri Intercity!

Nemira, plăcerea lecturii

 e-book Nemira la metrou

Taguri: ,