Descopera comorile ascunse Nemira 600p400

A început cea mai mare campanie promoţională Nemira: reduceri de până la 89% pentru peste 400 de titluri. Este momentul optim pentru împătimiţii de lectură să-şi facă rezerve de carte, pentru că astfel de preţuri excepţionale nu se regăsesc uşor pe tot parcursul anului. Campania este valabilă pentru un stoc limitat, în scurtă vreme preţurile vor reveni la normal, de aceea le recomandăm vânătorilor de comori literare să se grăbească.

Prin această campanie, Nemira vă încurajează să continuaţi să citiţi, dar să economisiţi! Reducerea este valabilă în limita stocului disponibil, nu se aplică la titlurile cu preţ fix şi nu se cumulează cu alte reduceri.

Şi pentru că am amintit de comori, dacă sondaţi în lista celor 400 de titluri aflate la reducere în această perioadă, puteţi descoperi cu surprindere nenumărate cărţi, ale unor prestigioşi autori, aflate la preţuri nesperat de mici. Scoatem la iveală pentru dumneavoastră câteva astfel de comori, învitându-vă să continuaţi explorarea singuri, luând ca reper propriile gusturi şi preferinţe, pe pagina campaniei Nemira de lichidare de stoc.

 

Scurtă isScurta istorie a anxietatiitorie a anxietăţii, de Patricia Pearson, cu 89% reducere, costă doar 2.08 Ron. O carte riguroasă, dar totodată plină de umor, care face analiza profundă a tuturor temerilor, nefericirilor şi insatisfacţiilor noastre personale. Un adevărat deliciu pentru pasionaţii de psihologie, filosofie, dar şi pentru toţi cei care sunt în căutarea unei chei de înţelegere a problemelor personale pe care vor să le depăşească.

 

Duma KeyDuma Key, de Stephen King, cu 65% reducere, costă doar 27.62 Ron şi toate celelalte cărţi fabuloase, marca Stephen King la preţuri fără concurenţă: Shining, cu 40% reducere, Apocalipsa, cu 45% reducere, Pistolarul cu 65% reducere etc. Stephen King este autorul care a doborât toate recordurile de vânzare şi ale cărui cărţi sunt, aproape fără excepţie, bestseller-uri literare internaţionale.

 

Istoria secteta a lumiiIstoria secretă a lumii, de Jonathan Black, o carte mult râvnită de cititori şi de căutătorii de mistere, cu 65% reducere, costă doar 22.37 Ron. Pentru prima dată cititorului român îi este prezentată o istorie completă a lumii, de la începuturile ei până în ziua de astăzi, concepută pe baza credinţelor şi a scrierilor existente în cadrul societăţilor secrete. Istoria secretă a lumii sugerează că, folosind tehnici secrete, oameni precum Leonardo da Vinci, Isaac Newton, George Washington şi multe alte minţi strălucite ale istoriei au reuşit să intre într-o stare alterată de conştiinţă şi au putut accesa un nivel de cunoaştere supranatural.

 

Nimicul de temutNimicul de temut, de Julian Barnes, cu 65% reducere, costă doar 13.97 lei. Una dintre cele mai bune cărţi ale anului 2008, selectată de către New York Times şi The Times. Descoperiţi toată oferta de reduceri pentru cărţile semnate de Julian Barnes, prestigiosul scriitor britanic, mult adorat de francezi, deţinător al premiului Man Booker pentru Sentimentul unui sfârşit (40% reducere).

 

 

 

Odiseea spatialaLiteratură SF care a făcut istorie, la preţuri cu până la 65% mai mici: seria de autor Sir Arthur C. Clarke, 2001. Odiseea spaţială cu doar 22 Ron; seria de autor Frank Herbert, Dune cu doar 53.94 Ron; seria de autor Orson Scott Card, Amintirea pământului cu doar 10.47 Ron sau Philip K. Dick cu Jucătorii de pe Titan la doar 8.37 Ron.

 

 

 

Eleganta ariciuluiEleganţa ariciului, de Muriel Barbery, cu 65% reducere, costă doar 12.92 Ron. Una dintre acele cărţi pe care ajung să o citească tot mai mulţi, pentru că i se duce vestea rapid că este o carte excepţională, care merită cu adevărat citită. Iată o lectură prin care ajungi să-ţi pui mari întrebări intelectuale şi existenţiale, dar totul într-o manieră senină, elegantă şi cât se poate de constructivă.

 

 

 

 

Tapul ispasitorŢapul ispăşitor, de René Girard, cu o reducere de 65%, costă doar 11.21 Ron. René Girard, prestigios scriitor, membru al Academiei Franceze, antropolog al violenţei şi al religiosului, profesor emerit de literatură comparată la Universitatea Stanford şi la Universitatea Duke din Statele Unite, este unul dintre scriitorii de vârf publicaţi la Nemira, ale cărui cărţi se o bucură de o exemplară reputaţie.

 

 

 

 

Ghidul xenofobuilui. AmericaniiGhidul xenofobului – americanii, de Stephanie Faul, cu 75% reducere, costă doar 4.37 Ron. Colecţia Ghidul Xenofobului este o capodoperă în miniatură, un univers în format de buzunar: micile calităţi şi marile defecte ale omenirii, într-o călătorie şarmantă şi ireverenţioasă, plină de umor şi onestitate. Vindecă de xenofobie aproape garantat!

 

 

 

 

 

Şi lista recomandărilor poate continua…descoperiţi singuri pe http://www.nemira.ro/lichidare-de-stoc/pe-stoc

Taguri: , ,