600p400Caravana Cărţii BookLand ajunge şi în Ploieşti. Până pe 7 iulie, pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei cu o ofertă de peste 6000 de titluri.

Editura Nemira participă şi de această dată în caravana de târguri mobile cu o gamă largă de noutăţi editoriale, autori străini şi români apreciaţi şi multe surprize.

Pentru oraşul Ploieşti este o mare bucurie să găzduim acest eveniment, mai ales că, de data aceasta, BookLand va coborî în stradă, între oameni, si nu oriunde, ci chiar în Piaţa Victoriei. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor, a declarat Iulian Bădescu, primarul Municipiului Ploieşti.

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie).

“Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Pentru mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi alte ştiri savuroase din lumea cărţii, cititorii sunt aşteptaţi în comunitatea BookLand de pe Facebook.

Taguri: , , ,