IMG_4977

BookLand revine pentru a treia oara consecutiv la Cluj Napoca! În perioada 28 mai şi 9 iunie, în Piaţa Mihai Viteazul, clujenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare şi, bineinteles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsura aşteptărilor.

Pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi în Caravana BookLand, unde se găsesc cele mai noi apariţii editoriale ce vor face viaţa mult mai frumoasă, iar conversaţiile mai interesante.

„Anul acesta, BookLand va încerca să vină şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, şi de ce nu, mai vizitate, şi am preăatit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

“Caravana Bookland este fără îndoială unul dintre cele mai mari târguri de carte urbane, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim vizitatorilor noştri cele mai noi apariţii la preţuri mai mult decât atractive, aşteptându-i în spaţiul primitor şi modern pus la dispoziţie de Bookland,” declară Maria Galan, PR & Marketing Manager Editura Nemira.

Participanţii îşi pot confirma prezenţa la eveniment pe : https://www.facebook.com/events/278727658928012/

Pentru mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi alte ştiri savuroase din lumea cărţii, cititorii sunt aşteptaţi în comunitatea BookLand de pe Facebook.

Taguri: , , ,