brasov

Braşovenii au demonstrat de fiecare dată că sunt nişte cititori frenetici, de aceea,  BookLand revine la Braşov, frumosul oraş din inima Ardealului pentru al treilea an consecutiv.

În perioada 20 august – 1 septembrie, Caravana cărţii BookLand va fi în Piaţa Unirii, cel mai pitoresc loc din Braşov, acolo unde toți sunt asteptați cu oferte irezistibile la cărți, muzică, film şi  jocuri. Evenimentele artistice şi culturale nu vor lipsi, participanţii fiind invitaţi să descopere suprizele pregătite. Cititorii vor putea alege din peste 6000 de titluri de la aproape 100 de edituri.

Pentru noi este o mare bucurie să găzduim acest eveniment, mai ales că BookLand va reveni pentru al treilea an consecutiv la Braşov, între oameni, şi nu oriunde ci chiar în Piaţa Sfatului. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru de important centru de cultură al României. Am sprijinit şi vom sprijini în continuare toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea în mijlocul oamenilor. Îi aşteptăm pe braşoveni si pe turişti deopotrivă, ca timp de două săptămâni, începând cu 20 august, să petreacă clipe plăcute în compania cărţilor, a declarat George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.

Caravana BookLand pune la dispoziţia cititorilor cele mai noi apariţii editoriale, cele mai bune colecţii de carte şi cei mai cunoscuţi autori români şi străini.

 “Anul acesta, BookLand revine şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, şi de ce nu, mai vizitate, şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, sunteţi aşteptaţi în comunitatea BookLand.

 

Taguri: , , ,