600p400_ramnic

Caravana Cărţii BookLand ajunge la Râmnicu Vâlcea pentru al doilea an consecutiv. De marţi, 6 august, tabăra Bookland va fi instalată lângă Parcul Mircea cel Bătrân, pentru un rendez-vous intelectual şi prietenos. Până duminică, 18 august, sunteţi aşteptaţi cu o avalanșă de cărți, tombole și surprize. Evenimentele artistice și culturale pregătite vor umple timpul în cel mai plăcut mod!

Pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât  Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii şi nu oriunde, ci chiar lângă Parcul Mircea cel Bătrân  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, cel de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”, a declarat domnul Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Caravana BookLand propune cititorilor cele mai noi apariții editoriale şi peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri.

 “Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

Despre BookLand

 

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.

Taguri: , , ,