600p400-pitestiCaravana cărţii BookLand îşi aşteaptă cititorii până pe 4 august, în Piaţa Primăriei din Piteşti. Iubitorii de lectură sunt aşteptaţi cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri. De asemenea,  participanţii în Caravana Cărţii Bookland vor avea parte de momente artistice și culturale deosebite.

Editura Nemira va participa şi în Caravana Cărţii Bookland de la Piteşti cu o ofertă bogată de noutăţi şi titluri ale unor autori apreciaţi atât în România, cât şi în străinătate. Christine de Stephen King, Seria Cântec de gheaţă şi foc de George R.R.Martin, Exploratorii soarelui de David Brin, Spionaj la mănăstire de Rodica Ojog-Braşoveanu sunt doar o parte din titlurile ce pot ajunge în bibliotecile piteştenilor.

Pentru municipiul Piteşti este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât, Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii, şi nu oriunde, ci chiar în Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”a declarat domnul Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Piteşti.

Caravana BookLand ajunge la Piteşti cu apariții editoriale de excepţi, noutăţi şi serii de colecţie perfecte pentru o vacanţă relaxantă.

 “Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, puteţi intra în comunitatea BookLand.

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie).

Taguri: , , , , , ,