600p400_constantaÎn plin sezon estival, BookLand îşi face bagajele şi pleacă pe litoral! În perioada 9 iulie – 21 iulie, echipa Bookland ajunge la Constanţa, în City Park Mall, unde vă invită să vă pregătiţi de lectură la plajă cu cele mai noi apariţii editoriale, dar şi titluri consacrate, anti-plictiseală. Atât constănţenii, cât şi turiştii veniţi din toate colţurile ţării sunt aşteptati până pe 21 iulie cu o ofertă impresionantă de carte – peste 7000 de titluri perfecte pentru o vacanţă reuşită.

Editura Nemira se alătură Caravanei Bookland de la malul mării cu o ofertă bogată de noutăţi editoriale, precum şi titluri de renume ale autorilor străini şi români. Christine şi Sub Dom de Stephen King, Verde Aixa de Horia Aramă, Colecţia de Povestiri Ştiinţifico-Fantastice Anticipaţia, Spionaj la mănăstire de Rodica-Ojog Braşoveanu sunt doar câteva dintre titlurile ce îşi aşteaptă cititorii.

Deoarece BookLand revine la Constanta în perioada 9 – 21 iulie la City Park Mall, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu un adevărat mix cultural, care să satisfacă dorinţa de carte, de frumos a tuturor constănţenilor şi nu numai. Din dorinta de a crea un cadru cât mai adecvat în care toţi vizitatorii să îşi poată îndeplini atât nevoile de shopping cât şi cele derivate din cultură, colaborarea cu BookLand se dovedeşte a fi un pas important în direcţia sprijinirii tuturor iubitorilor de carte de pe întreg litoralul românesc” a declarat Lavinia Gheorghe, Director Marketing City Park Mall.

„Suntem nerăbdători să ne întoarcem la Constanţa, unde ne-am făcut mulţi prieteni cu ocazia ediţiilor trecute. Revenim pentru al treilea an consecutiv, lucru care ne demonstrează că publicul constănţean, şi nu numai, ne-a primit şi ne va primi cu mult entuziasm. Suntem siguri că şi de această dată va fi la fel şi ne vom distra excelent impreuna.”Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie).

 

Taguri: , , , , ,