Smart FM s-a născut pe 14 august 2007, fiind răspunsul firesc la necesitatea prezenței, într-o metropolă ca București, a unui post de radio care să seducă elita locuitorilor. Un radio premium, adult în conținut, personalitate, stil, atitudine, informație și muzică, intelectual în intenție și realizare, o alternativă credibilă și cu influență locală.

Programele SMART FM vin să completeze în mod profesionist o poziție care se cerea demult ocupată și să satisfacă gusturile și nevoile unei categorii de ascultători având vârsta de peste 25 de ani, venituri medii și mari, educație medie și superioară; acea generatie care recunoaște și apreciază valoarea în orice formă.

Grila de programe cuprinde: muzică, știri generale și culturale, emisiune matinală, talk show-uri, dar și emisiuni pe teme delicate.

Formatul ales definește Smart FM drept un Gold Radio. Aspect reflectat mai ales la nivel muzical, unde excelența va rămâne principalul criteriu de selecție. Postul va difuza cele mai bune piese din toate timpurile, indiferent de genul muzical.

Știrile zilnice vor fi prezentate în cadența cu care orașul le produce, esențializate, oferind ascultătorului Smart FM o sinteză atrăgătoare a subiectelor sale preferate. Postul va fi sursa principală de informare a celor interesați de zona cultural-artistică, de la aducerea în prim plan a unor produse de excepție din această arie, indiferent de suportul lor, până la promovarea de evenimente diverse, într-o agendă ce va conține zi de zi tot ceea ce merită văzut în București și nu numai.

Cele mai fierbinți subiecte vor fi aprofundate în emisiunile de analiză și dezbaterile neconvenționale pe teme culturale și științifice, unde comentariile acide devin corozive doar dacă sunt argumentate.

Descoperă-ne pe 107.3 FM!