O poveste bună dintr-o carte poate lumina sau schimba vieți!

În pragul sărbătorilor, Telios Care & editura Nemira sprijină programul Our Big Day Out pentru a aduce bucuria și plăcerea lecturii la copiii, tinerii și bătrânii din centrele de asistență socială și din zonele defavorizate printr-o donație de peste 1500 de cărți Nemira, Nemi și Armada.

Our Big Day Out (OBDO) este unul dintre cele mai longevive programe de 100% voluntariat din România, care din 2005 invită și învață societatea civilă să acționeze și să își asume responsabilități civice. Sunt alături de copiii din centrele de plasament, bătrânii din azilurile de stat, copiii și tinerii cu afecțiuni neuropsihiatrice și familiile care trăiesc în risc de sărăcie în comunități marginalizate.

„Suntem extrem de bucuroși pentru șansa de a sprijinii inițiativa Our Big Day Out. Anul acesta ne-a arătat mai mult ca niciodată că trebuie să avem mai multă grijă unii de ceilalți și să ne unim în fața adversității. Sperăm ca prin acest gest mic să le arătăm celor care au nevoie de ajutor că nu i-am uitat și că suntem alături de ei în aceste momente. Nu în ultimul rând, sincere felicitări echipei OBDO și întregii echipe de voluntari!” – menționează Philip Choban, CEO, Telios Care.

Telios Care este o clinică medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite în asistență medicală la distanță. Telios Care oferă consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau cameră de urgență.

Editura Nemira este una dintre primele edituri din România și cuprinde o gamă variată de imprinturi și colecții, printre care Nemi – imprint de carte pentru copii, Armada – imprint de literatură science fiction, fantasy, thriller și roman istoric, colecții de literatură străină contemporană, de nonficțiune, de arte ale spectacolului, de poezie și proză românească. Motto-ul editurii și ideea care leagă toate cărțile este: plăcerea lecturii.