600p400

Între 11-15 martie, editura Nemira vă aşteaptă cu cele mai noi titluri şi oferte speciale la standul de la Librex 2015, târgul de carte, artă şi muzică de la Iaşi, care are loc în Palas Mall.

Ne găsiţi în Atrium, nivel 0, aproape de fântâna arteziană. Nu aveţi cum să rataţi standul Nemira, nu numai fiindcă vă vor atrage ofertele noastre la colecţiile Babel, Byzantvm, Cuaternar, Bonton sau Damen Tango, reducerile la pachetele de serii Sven Hassel, Rodica Ojog Braşoveanu sau Jocurile Foamei şi Cântec de gheaţă şi foc. Dar mai ales pentru că veţi găsi cele mai noi titluri Nemira, proaspăt ieşite din tipar: Tristeţi de lămâie, de Julian Barnes, Hoţul cuantic, de Hannu Rajaniemi, primul volum Nautilus în noua prezentare grafică.

Vă dăm întâlnire, totodată, sâmbătă, 14 martie, la două evenimente speciale pentru publicul ieşean iubitor de carte:

Începând cu ora 16.00, profesorii Alexandru Florin-Platon şi Bogdan Petru-Maleon prezintă o traducere eveniment: volumele 1 şi 2 din Istoria Cruciadelor, semnate de Steven Runciman, reprezentând un studiu-reper pentru orice documentare privind istoria tumultoasă a cruciadelor.

Iar de la 16.30 lansăm volumul de teatru Oriunde mă duc, numai de mine dau, semnat de Valentin Nicolau. Va vorbi despre carte criticul de teatru Oltiţa Cîntec, iar Dumitru Georgescu, actor la „Luceafărul”, va citi câteva fragmente.

Vă aşteptăm, deci, la Librex Iaşi, în număr cât mai mare! Pentru că aşa dăm startul Primăverii cărţilor!

Taguri: , , , ,